2019.12.09. 4:04


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

"Bowles" kis meténg, kék, cserépátmérő: kb. 9 cm

Cikkszám 3852720

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

További zöld növények

Termékleírás

Cikkszám 3852720

A "Bowles" kerti kis meténg (Vinca minor) rendkívül gyorsan növekszik, és leveleivel és hosszú hajtásaival tömött párnát alkot. Megbízhatóan nyomja el a gyomot, élénk, púpos felületeket ad és zöld szőnyegként nagyon hangsúlyos örökzöld növény. A növény kitartóan növekszik, és nem hajlamos szerteszét terjedni. A feltűnően nagy és élénk, majdnem ibolyakék virágok nagy számban jelennek meg márciustól áprilisig. A keskeny, lándzsaszerű, fényes sötétzöld levelek a nyugalom szigetét jelentik a virágtengerben. A fajta a fás szárú növények alatti terület beültetésére, vagy sírok tartós beültetésére is alkalmas. Azonban a napos helyeket kevésbé viseli el, mint az árnyékos helyeket, mivel a növények levelei csúnyán megéghetnek.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2019.12.31-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére