Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Anyósnyelv cserépátmérő: kb. 14 cm Sansevieria cylindrica

Cikkszám 1025915

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

További zöld növények

Termékleírás

Cikkszám 1025915

Az anyósnyelv (Sanseveria cylindrica) Dél-Afrikában, az arab félszigeten, az indiai szubkontinensen és Ázsia nagy részén, valamint Dél-Európában honos. Kedveli a meleget és a magas páratartalmat, de eltűri a szárazságot és a kedvezőtlen fényviszonyokat is. Erős és matt-fényes, ovális levelei függőlegesen felfelé nőnek, és lándzsaszerű hegyben végződnek. A sivataghoz is edződött anyósnyelv egzotikus eredete miatt elviseli a hosszabb száraz periódusokat és a hiányos tápanyagellátást is. A lassan növekedő anyósnyelv, mivel pozsgás növény, leveleiben vizet tárol, és így kevés vízzel is megelégszik.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Növekedési tulajdonság:Egyenes
Cserépméret:14 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére