2020.09.28. 6:33


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Hengeres anyósnyelv "Sansevieria cylindrica" cserépátmérő: kb. 11 cm

Cikkszám 3643962
  • Egzotikus
  • Egyszerűen gondozható
  • Dekoratív
Termékinformáció
 
2 599 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

9 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 3643962

A "Sansevieria cylindrica" hengeres anyósnyelv (Sanseveria cylindrica) Dél-Afrikában, az Arab-félszigeten, az indiai szubkontinensen és Ázsia nagy részén, valamint Dél-Európában honos. Kedveli a meleget és a magas páratartalmat, de eltűri a szárazságot és a kedvezőtlen fényviszonyokat is. Erős és matt-fényes, ovális levelei függőlegesen felfelé nőnek, és lándzsaszerű hegyben végződnek. A sivataghoz is edződött anyósnyelv egzotikus eredete miatt elviseli a hosszabb száraz időszakokat és a hiányos tápanyagellátást is. A lassan növekedő anyósnyelv, mivel pozsgás növény, leveleiben vizet tárol, és így kevés vízzel is megelégszik. Nyáron az erkélyen, a teraszon és a kertben is állhat, de csak lassan szoktassa a tűző naphoz, hogy levelei ne perzselődjenek meg.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Növekedési tulajdonság:Egyenes
Cserépméret:11 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére