Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Zebralevél cserépátmérő: kb. 19 cm Calathea

Cikkszám 4126553

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

További zöld növények

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4126553

A zebralevél (Calathea) trópusi levéldísznövény. Leveleinek formája változó, lehet kerek és hosszúkás is. Leveleinek feltűnően szép mintázata rendkívüli szobanövénnyé teszi a zebralevelet. Amikor besötétedik, a növény leveleinek szélei felkunkorodnak. A félárnyékos, közvetlen napsugárzás nélküli helyeket kedveli. A 20 °C és 25 °C közötti hőmérséklet az ideális számára. Fontos a rendszeres öntözés, hogy földje állandóan nedves legyen. Nyáron, magasabb hőmérsékletek esetén több vízzel kell meglocsolni, mert a zebralevél a magas páratartalmat kedveli. A téli időszakban sem szabad tartósan 15 °C alatti hőmérsékleten tartani. A földlabda kiszáradása és a pangó víz kerülendő.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Helyszín:Félárnyékos
Növekedési tulajdonság:Egyenes
Aktuális növénymagasság:50 - 100 cm
Cserépméret:19 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére