2019.11.23. 0:16


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Zöldnövény függő virágtartóban cserépátmérő: kb. 8 cm

Cikkszám 1044080
  • Dél-amerikai hangulat
  • Könnyen gondozható
  • Levéldísz
Termékinformáció
 
2 999 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 1044080

Ebben a kompozícióban kedvelt és könnyen gondozható zöldnövények találhatók, pl. zebrapletyka (Tradescantia zebrina), csokrosinda (Chlorophytum comosum) és kúszó törpepletyka (Callisia) "Costa Rica" függő virágtartóban.

A zebrapletyka (Tradescantia zebrina) eredetileg Mexikóból származik, a világos helyet kedveli, a közvetlen napsütéstől védve. Vonzó, lila-zöld levelek jellemzik. A szobahőmérséklet megfelel számára, átteleléshez egy valamivel hűvösebb hely az ideális. Az öntözést egész évben visszafogottan kell végezni, és csak kéthetente kell tápoldatozni.

A csokrosinda (Chlorophytum comosum) igénytelensége, valamint levegőtisztító tulajdonságai miatt igen kedvelt szobanövény. Hosszú, keskeny, zöld-fehér csíkos leveleket növeszt. Ez a hálás növény ideális a kezdők számára. Egyúttal segítséget nyújt a káros anyagok levegőből történő kiszűrésében. A csokrosinda kedveli a sok fényt, közvetlen napsugárzás nélkül. Ideális esetben mérsékelten nedvesen kell tartani, és alkalomadtán vízzel be kell permetezni.

A kúszó törpepletyka (Callisia repens), amelyet kalisziának is neveznek, eredetileg Amerika szubtrópusi és trópusi vidékeiről származik. Nálunk kedvelt szobanövény, lakószobáinkat hosszú, kis kerek levelekkel borított száraival díszíti. A növény a világos, félárnyékos helyeket kedveli, közvetlen déli napsütés nélkül. Kedveli a magas páratartalmat, rendszeresen permetezhető vízzel. Teljesen elég, ha kéthetente öntözi gyenge koncentrációjú tápoldattal.

Müszaki adatok

Termékjellemzők

Növekedési tulajdonság:
Függő
Cserépméret:
8 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2019.12.31-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére