2020.07.16. 3:31


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

AngelEye füstérzékelő menekülési irányfénnyel

Cikkszám 4152963

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Tűzvédelem

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4152963

Az AngelEye füstérzékelő tűzvédelmi intézkedésként szolgál, és időben riasztja Önt a lakóhelyiségekben, padláson vagy a pincében. A parázsló tűz és más tűzforrások felismerése időben megtörténik, akkor is, ha nem tartózkodik a helyiségben vagy alszik. A biztos telepítés az alaplemez plafonra való tiplizésével történik. A füstérzékelőt ezután ráhúzzuk és helyére pattintjuk. Alternatív megoldásként külön ragasztószalag kapható, hogy a lemezt fúrás nélkül is rögzíteni lehessen. A jelzőn egy könnyen hozzáférhető elemtartó rekesz is helyet kapott, hogy ne kelljen az elemcseréhez a plafonról eltávolítani. Ezenkívül rendelkezik egy tesztelő- és némító funkcióval is. Védve van manipuláció ellen.

Biztonság minden helyiségnek
A fotooptikai érzékelő érzékeli a lassan égő tüzet, és segít a főzéssel járó füst vagy a zuhanyzás keltette gőz által kiváltott téves riasztások redukálásában. Különösen hasznos a világos menekülési irányfény a parázsló tűznél, ami a házat sűrű füsttel tölti meg. A riasztó megszólalásakor megvilágítja a menekülési utat. A csomag tartalmaz egy 9 V-os elemet, 2 db cserélhető AA alkáli elemet, valamint a rögzítőanyagot.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:238 g
Magasság:2,8 cm
Szélesség:11,1 cm
Mélység:11,1 cm

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.09.30-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére