Talpkupak készlet Bovril kerti bútorhoz 16 részes

Cikkszám 4356036

  • Műanyagból
  • Szerszám nélküli összeszerelés
  • Tizenkét darab szögletes, egyenként 22 mm x 50 mm x 15 mm
Termékinformáció
 
3 899 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4356036

A lounge bútorok a Bovril sorozatba tartozó kerti bútorokhoz való 16 részes talpkupakkészlettel válnak teljessé. A zárókupakok védik a bútor lábait és egyúttal megakadályozzák a balkon vagy a terasz padlóján keletkező karcolásokat vagy sérüléseket. A készlet az alábbi két különböző kivitelt tartalmazza: Tizenkét darab szögletes, egyenként 22 mm x 50 mm x 15 mm (Ma x Sz x Mé) méretű talpkupak a kanapéhoz és négy darab kerek, egyenként 20 mm átmérőjű és 25 mm magas védőkupak az asztalhoz. A barna színű talpkupakok műanyagból készültek. A rugalmas anyagnak köszönhetően szereléskor szerszám nélkül felhelyezhetők.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Anyag:Műanyag

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére