OBI LED-es műhelylámpa

Cikkszám 3874229

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Üzemzavar elhárítás és elsősegély felszerelések

Termékleírás

Cikkszám 3874229

Ez a mágneses OBI LED-es műhelylámpa autóban használható töltőadapterrel és akkumulátorral rendelkezik, és megbízható fényforrásként szolgál. Az energiatakarékos rúdfényszóró ideálisan használható az autón végzett munkákhoz, defekt esetén vagy a házban, illetve a ház körül végzett munkák során. 2 - 2,5 órán át világít, töltési ideje pedig 2,5 - 3 óra. 12 LED-jével 400 lm erősségű fényt ad, 1 LED pedig előrefele világít. Forgatható (360 fokban) akasztójával kényelmes munkavégzést biztosít. Energiatakarékos és csak 5 wattos. A csomag tartalma a rúdfényszóró és a töltőkészülék.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Országúti segélyszolgálat
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:300 g
Magasság:40,0 cm
Szélesség:6,0 cm
Mélység:6,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére