Catnic Duobase lábazati profil PVC kétrészes 200/205 cm

Cikkszám 3813912

  • Fehér, kemény PVC-ből
  • 100-140 mm vastag szigetelőanyagokhoz
  • Osztásmentesen eltolható dugaszolható profil
Termékinformáció
 
4 199 Ft
2 100 Ft / m

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 3813912

A szigetelőanyagokhoz használt változtatható, 100-140 mm-es DuoBase lábazati rendszer fehér, kemény PVC-ből, hőszigetelő szövettel készül. Az osztásmentesen eltolható dugaszolható profil révén elmarad a homlokzat egyenetlenségeinek fáradságos utánszabályozása, és nem keletkeznek hőhidak. Az illesztőfugák elkerülhetők, mivel a profilok különböző hosszúságúak (frontprofil: 205 cm, fali profil: 200 cm). Az integrált vízvető gondoskodik a víz maradék nélküli lecsepegéséről. A fali profil a meglévő kerek és ovális lyukakkal kényelmesen szerelhető. Majd dugaszolja be a frontprofilt, és kész!

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Profilok
Alkalmazási terület:Külső
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,90 kg
Magasság:2,00 m
Szélesség:14,0 cm
Mélység:11,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére