2020.10.23. 1:30


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI WAGO karos kapocs készlet 10 részes

Cikkszám 1016989
  • Egyszálú, többszálú és finomszálú rézvezetékek csatlakoztatásához
  • Különösen helytakarékos
  • Szerszám nélküli munkavégzés
Termékinformáció
 
3 199 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 1016989

A WAGO gyártmányú, rendkívül helytakarékos OBI karos kapocs segítségével legfeljebb 4 mm átmérőjű egyszálú, többszálú és finomszálú rézvezetékek foghatók össze. A készlet 2 db 2 pólusú csiptetőből, 5 db 3 pólusú csiptetőből és 3 db 5 pólusú csiptetőből áll. A szabványos karos kapcsoknál 40 százalékkal kisebb, ami megkönnyíti például az elosztódobozokba, elektromos redőnyökbe, ajtó- és kapuvezérlésekbe, illetve világítórendszerekbe történő beszerelést. A vezetékek az átlátszó készülékháznak köszönhetően egyszerűen és gyorsan összeköthetők. A kapocs ezenkívül három működtető karral is rendelkezik, amelyek szerszám nélküli munkavégzést tesznek lehetővé. A kétoldalt elhelyezett kettő ellenőrzőnyílásnak köszönhetően lényegesen könnyebb az ellenőrzés. A karos kapocs névleges feszültsége 450 V, névleges áramerőssége 32 A. Legfeljebb 85 °C-on használható. A csomag 10 darabot tartalmaz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Összekötő kapcsok
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:60 g

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére