Wenko Power Loc Duo Sion krómozott faliakasztó

Cikkszám 3912433

  • Hajlított, krómozott kettős fali akasztó
  • Különlegesen szilárd tartás minden hordozóképes felületen
  • Tartósan, jelentősen terhelhető (rögzítőelemenként max. 80 kg húzóerővel)
Termékinformáció
 
2 999 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 3912433

A Sion Power Loc sorozat elegáns kiegészítők széles kínálatát biztosítja minden fürdőszobába. A Power Loc Duo krómozott fali akasztó nemes kivitelű, megbízható minőségű, a fürdőszobában, vendég WC-ben, a háztartásban jól variálható, mindenütt használható. A hajlított kettős akasztó ideális törülközők, fürdőköpenyek, fürdőszobai kiegészítők, konyhai törlőkendők, fülek, edényfogók felakasztásához.

A Power-Loc ragasztható rendszer dekoratív fürdőtartozékokat és polcokat kínál, amelyek egyszerűen - csavarok, fúrás vagy tiplizés nélkül - a falra rögzíthetők. A Power-Loc rögzítősorozat rendkívül szilárd tartásával tűnik ki bármely hordozóképes felületen, pl. csempén, terméskövön, üvegen, betonon, fémen, fán és sok műanyagon. A rögzítőrendszer problémamentesen tart még a nyers és enyhén egyenetlen aljzaton is. A csúcstechnológiai kutatás eredményeképpen speciálisan kifejlesztett ragasztóanyaggal a rögzítőakasztók tartósan, max. 80 kg húzóerővel terhelhetők. A rögzítőakasztók bármikor újra maradvány nélkül eltávolíthatók, és rugalmasan újra elhelyezhetők. A ragasztórendszer milliószorosan bevált az iparban és a professzionális szakmákban.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Rögzítés módja:Ragasztás
Típus:Törölközőtartók
Anyag:Műanyag
Szín:Króm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:60 g
Magasság:4,0 cm
Szélesség:4,2 cm
Mélység:7,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére