2021.01.28. 10:00


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

BLUE HEART duroplaszt WC-ülőke leeresztő automatikával és gyorszárral

Cikkszám 4214698
  • Hosszú élettartam: a rendkívül kemény felületű duroplaszt különösen törésbiztos és karcálló.
  • Kényelem és funkcionalitás: Kiváló minőségű WC-ülőke leeresztő automatikával
  • A mellékelt szerelőkészlet, valamint a könnyen érhető szerelési útmutató segítségével egyszerűen felszerelhető
  • Könnyen ápolható: a Schütte WC-ülőkék zárt pórusú felülete egyszerű és higiénikus tisztítást tesz lehetővé.
Termékinformáció
 
11 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4214698

BLUE HEART duroplaszt WC-ülőke. Ötletes formaterv egészen a legutolsó részletig.. Az az elképzelés, amely szerint a fürdőszoba kizárólag a napi higiéniát szolgálja, már rég a múlté.. Az olyan alapértékek, mint a sokszínűség és a termékek minősége, valamint az egyediség új távlatokat nyitnak.. . A termék jellemzői. . Egyedi: tetszetős BLUE HEART nyomott minta. Kényelem és funkcionalitás: Kiváló minőségű WC-ülőke leeresztő automatikával (a fedél és az ülőke lágyan és hangtalanul csukódik le). Praktikus kezelés: a gyorszáras technológiának köszönhetően a WC-ülőke egyszerűen levehető. A WC-ülőke normál méretű, így szinte minden szokványos WC-csészéhez illik. Rugalmasság: állítható rögzítési technológia a különböző módokon történő felszereléshez. Innovatív rögzítési technológia: a ragasztólapos plusz rögzítésnek köszönhetően nem csúszik el a WC-ülőke. Hosszú élettartam: a rendkívül kemény felületű duroplaszt különösen törésbiztos és karcálló. Könnyen ápolható: a duroplaszt WC-ülőkék zárt pórusú felülete egyszerű és higiénikus tisztítást tesz lehetővé. A teljes szerelőkészletnek, valamint a könnyen érhető szerelési útmutatónak köszönhetően gyerekjáték a felszerelés. . Műszaki adatok:. . Mérete (Sz x Ma x Mé): 374 x 450 x 40 mm. A termék súlya: kb. 1657 g. Színe: nyomott minta három felületen. . Minőség-ellenőrzés:. a szigorú minőség-ellenőrzések és a kiváló minőségű anyagok nagy fokú biztonságról és tökéletes minőségről gondoskodnak.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,95 kg
Magasság:4,3 cm
Szélesség:37,4 cm
Mélység:45,3 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére