2021.01.28. 9:45


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI Maipo WC-ülőke leeresztő automatikával

Cikkszám 3862083

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

WC-ülőkék

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3862083

A modern Obi Deco-Line Maipo WC ülőke által fürdőszobájában a kellemes érzés uralkodhat. A gyártásnál egy igen erős MDF-et alkalmaztak, amelynek a többszöri festésnek köszönhetően pórusmentes a felülete, így különösen higiénikus és nedvességálló. Ezen anyagösszetételnek köszönhetően a WC-ülőke nagyon stabil. Ezenfelül a beépített Quick Release rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy WC-jét egyszerűen és alaposan tisztíthassa. A garnitúra segédeszköz nélkül levehető. A tisztítás után a fém zsanérok egyszerűen visszatehetők a menetes fémcsavarokra, amelyeket az ülőke felszerelésekor közvetlenül a WC-csészére kell erősíteni. Ez a termék a formatervezés és a minőség csodás kombinációjával győzi meg tulajdonosát. Az erős fémből készült zsanéroknak köszönhetően a WC-ülőke és a fedél tartósan össze van kapcsolva egymással. Annak érdekében, hogy a WC hang nélkül nyitható és csukható legyen, mindkét elem ütközőkkel van ellátva, amelyek hatékonyan gondoskodnak a hang tompításáról. Annak érdekében, hogy a fedél csendesen csukódjon, az ülőke leeresztő automatikával is rendelkezik.

Modern formatervezés, kitűnő minőség.
A WC ülőke rusztikus kinézetével tengeri hangulatot kölcsönöz fürdőszobájának. A hajópadlót ábrázoló mintától hangsúlyossá válik fürdőszobája. A rendkívüli minta kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy szebbé tegye a vendég WC-t. A kiemelkedően erős, fémzsanéros kialakításának köszönhetően a WC-ülőke különösen stabil. Az ülőke 150 kg-ig terhelhető. A WC-ülőkét menetes rudakkal lehet rögzíteni, úgy, hogy azokat a megfelelő befogókba kell bevezetni. Az ülőke rögzítéséhez szükséges valamennyi tömítést és csavart tartalmazza a csomag.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Lecsapódásgátló automatika:Igen
Különleges funkciók:Quick-Release (gyorsrögzítő)
Minta:Mintával
Szín:Barna
Anyag:MDF akrilréteggel
Terhelhetőség:150 kg
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:4,00 kg
Magasság:5,8 cm
Szélesség:36,5 cm
Mélység:46,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére