Rudas paradicsom DAFNE URAGAN 2db

Cikkszám 4037578

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Zöldségmagok

Termékleírás

Cikkszám 4037578

Vetőmag korong az egyszerű és pontos vetéshez. 1. Helyezze a vetőmag korongot egy földdel telivirágcserépbe, vagy az előkészített virágágyásba! 2. Fedje le a korongot 1,5 cm vastag földréteggel! 3. Csírázáskor rendszeresen öntözze a magokat, növekedés közben a földnek nem szabad kiszáradnia. 4. A korongon lévő vetőmag mennyiségnek köszönhetően szükségtelen a növények egyelése.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére