2021.01.16. 18:07


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI mágneses póttömítés Visolo/Pelmo 80/90 lengőajtóhoz/sarokzuhanyhoz

Cikkszám 3291564
  • A vízzáró zuhanyhoz
  • Méretre vágott kivitel
  • Mágneses
Termékinformáció
 
13 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 3291564

A mágnescsíkkal ellátott OBI póttömítés a Visolo 80 / 90 és Pelmo sarokzuhanyok lengőajtóihoz használható, és kiváló minőségű pótalkatrésznek számít. A két ajtóelem közötti illesztésnél tömít. A zuhanyfülke tömítései idővel szivacsossá válhatnak, ezért újra kell cserélni őket. Kb. 192,5 cm-es hosszának köszönhetően a tömítés tökéletesen illeszkedik. A pontos illeszkedés a szerelést is megkönnyíti. A plusz mérési és vágási munkálatok elmaradnak. A legjobb, ha a tömítés felhelyezését felülről lefelé haladva végzi, a sínt az üvegélre illesztve. Végül ütögető mozgásokkal, csúszásbiztosan nyomja be. A mágnescsíkok gondoskodnak arról, hogy a becsukott ajtók milliméteres pontossággal tömören zárjanak, miközben Ön a meleg zuhanyt élvezi.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Tömítés
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:50 g
Magasság:192,5 cm
Szélesség:6 mm
Mélység:6 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére