2021.01.17. 20:19


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Fej feletti zuhanykészlet 6 részes króm-szürke

Cikkszám 4105458

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Zuhanygarnitúrák

Termékleírás

Cikkszám 4105458

A 6 részes fej feletti zuhanykészlet minden fürdőszoba berendezéséhez jól illik. Az egyes részek funkcionálisan és optikailag is egymáshoz vannak hangolva. A csomag tartalmaz egy függőleges rögzítőcsövet, egy zuhanytömlőt, egy fej feletti és kézi zuhanyfejet, egy krómozott átállítót, valamint egy bekötőcsövet. A multifunkciós kézi zuhanyfej 3 fajta vízsugárral rendelkezik: zuhanyeső, Power masszázssugár és Power sugár zuhanyesővel. Mindkét zuhanyfej beépített vízkőmentes fúvókákkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a vízkőképződést. A kézi zuhanyfej a zuhanyrúdon rögzíthető és kivehető onnét. A zuhanyfej magassága a zuhanyrúdon állítható és forgatható. A zuhanyrúd hossza 90 cm. A zuhanyfej átmérője 7 cm. A zuhanytömlő 150 cm hosszú, és műanyagból készült. A szabványos, 18.,6 mm-es (G 1/2) csatlakozónak köszönhetően a tökéletes illeszkedéssel csatlakoztatható a szokványos fürdőszobai csaptelepekre. A csomag tartalmazza a szereléshez szükséges rögzítőanyagot.

A csomag tartalma
Függőleges rögzítőcső, 90 cm
Zuhanytömlő műanyagból, 150 cm
Fej feletti zuhanyfej, 16 cm
Kézi zuhanyfej, 7 cm
Bekötőcső 18,6 mm-es (G 1/2) csatlakozókhoz
Átállító
Rögzítőanyag

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Zuhanygarnitúra
Sugárfajták száma:3 Darab
Forma:Kerek
Forma:Kerek
Átmérő:16 cm
Hossz:150 cm
Szín:Króm-szürke
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:2,75 kg
Magasság:92,0 cm
Szélesség:27,0 cm
Mélység:7,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére