2021.01.25. 17:32


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI Ramos fej feletti zuhanykészlet 5 részes

Cikkszám 3345881

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Zuhanygarnitúrák

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3345881

A Ramos sorozat OBI Deco-Line fej feletti zuhanykészlete pezsdítő zuhanyzási élményt nyújt. A két zuhanyfej és a készlet többi része modern megjelenésű. A készlet minden része illik egymáshoz, és harmonikus összképet alkotnak. A zuhanykészlet egyaránt illik klasszikus és modern kinézetű fürdőszobához. A készlet öt részből áll. Ide tartozik a fej feletti és egy kézi zuhanyfej. A fej feletti zuhanyfejig vezető felszálló csövön helyezkedik el a forgatható és állítható magasságú kézi zuhanyfej. A jól illeszkedő zuhanytömlő és a csatlakozótömlő teszik teljessé a készletet. A készlet minden darabja krómozott fémből készült. A felhasznált anyagok magas minősége erőssé és hosszú élettartamúvá teszik a zuhanykészletet.

Pihentető zuhanyzás, mintha egy vízesés alatt lenne
A kézi zuhanyfej kerek és kézreálló, és vízkőtaszító fúvókákkal van ellátva. Ez hatékonyan megakadályozza a vízkőlerakódást. A kézi zuhanyfej három különböző vízsugarat tud kibocsátani: normál, masszázs és középről jövő, erős vízsugár. A termosztátos csapteleppel a vízhőmérséklet egyszerűen beállítható. A fej feletti zuhanyfej 20 cm átmérőjű. A zuhany alatt úgy érezheti magát, mintha egy vízesés alatt állna. A kézi és a fej feletti zuhanyfej közötti átkapcsolás a zuhanyváltóval történik. A fej feletti zuhanyfej is vízkőtaszító fúvókákkal van ellátva, ami megkönnyíti a tisztán tartását. A felszálló cső kihúzható, és 80 - 120 cm hosszúságban rögzíthető a falra. A zuhanytömlő 150 cm hosszú, és így nagy mozgási teret biztosít. Szabványos 21 mm-es (G 1/2) méretével a tömlő pontosan illeszkedve szerelhető a meglévő standard csaptelepre.

Tartalma:
Fej feletti zuhanyfej
Kézi zuhanyfej
Felszállócső
Zuhanytömlő
Csatlakozótömlő

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Zuhanyrendszer
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,50 kg
Magasság:36,0 cm
Szélesség:27,0 cm
Mélység:126,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére